Vad är Your Block?

Your Block är en mobil plattform som förenklar kommunikation och samarbete i företag och föreningsliv. Ett mobilt intranät 2.0 för företag, bostads- och villaägarföreningar och övrigt föreningsliv.

Plattformen kombinerar användarvänliga funktioner som alla känner igen från öppna sociala nätverk med kraftfulla bokningsfunktioner för lokaler och andra gemensamma resurser direkt i mobilen. Det blir både enklare att engagera, dela kunskaper och idéer så att de når ut till alla, och samtidigt smidigare att organisera nyttjandet av gemensamma resurser.

  • Föreningen eller företaget får en gemensam privat vägg direkt i mobilen (IOS, Android och webb-app).
  • Alla användare har en egen profil och kan skicka privata direktmeddelanden till varandra utan att kunna varandras mobilnummer.
  • Det är enkelt att skapa grupper utifrån intresse, kompetens eller projekt.
  • Kraftfullt mobilt bokningssystem för allt från bokning av konferensrum och kontorsutrustning till tennisbanor eller ett gemensamt släp, båt eller bil.
  • Bland övriga funktioner finns bla; en omfattande administrationspanel, gemensam aktivitetskalender, hantering av felanmälan och polls.

Kom igång

Det tar bara ett par minuter att komma igång.

  1. Skapa ett konto här på Your Block.
  2. Lägg in medlemmarnas e-mailadresser, och bokning av konferensrum eller andra gemensamma resurser.
  3. Bjud in medarbetarna eller medlemmarna med ett knapp-tryck.

Boendeföreningar

Systemet har också omfattande separata funktioner för villa- och bostadsrättsföreningar. En administratör importerar föreningens medlemsregister och föreningen får därefter ett heltäckande anpassat system för medlemskommunikation, medlemsadministration och grannsamverkan. Systemet stödjer även kö-hantering för tex uthyrning av vindsvåningar och parkeringsplatser.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Hälsningar,
Your Block-teamet